Днес облачността ще бъде значителна. Около и след обяд, главно

...
Днес облачността ще бъде значителна. Около и след обяд, главно
Коментари Харесай

Днес облачността ще бъде значителна

Днес облачността ще бъде забележителна. Около и след обяд, основно в Северна България и планинските региони ще стартират валежи от дъжд. Вечерта ще се усилят и ще обзет по-голямата част от страната. Преди обяд вятърът от северозапад ще отслабне и до края на деня в множеството региони ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 12° и 17°, в София към 13°.

Над планините ще бъде най-вече облачно и основно в следобедните часове ще има валежи от дъжд, над 2000 метра – от сняг, на по-ниска височина в Западна Стара планина, където преваляванията ще са по-значителни. Сутринта северозападният вятър ще отслабне, денем ще се ориентира от юг-югозапад и ще бъде слаб до сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 2°.

Над Черноморието облачността ще се усилва. Вечерта от север ще стартират валежи от дъжд. Преди обяд вятърът ще е сдържан до мощен от север-североизток; след обяд ще отслабва и ще се ориентира от изток. Максимални температури сред 12° и 14°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР