Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна главно над източната половина

...
Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна главно над източната половина
Коментари Харесай

Жълт код за силен северозападен вятър

Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна основно над източната половина на страната и на обособени места там ще превали слаб дъжд.

Вятърът още веднъж ще се усили и ще бъде сдържан и краткотрайно мощен от запад-северозапад. Минимални температури - сред 3° и 8°, в София - към 4°, оптимални - сред 10° и 15°, в София - към 10°.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-често забележителна и на обособени места над към 1500 метра ще превали слаб сняг, в масивите в Източна България - слаб дъжд. Ще духа мощен, краткотрайно плевел вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 3°.

Във вторник облачността бързо ще намалее до най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне. Температурите ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 14° и 19°, а минималните ще бъдат сред 1° и 6°. В сряда ще бъде най-вече слънчево. Дневните температури ще се покачат с още 1-2 градуса. В четвъртък облачността ще се усили и ще е най-вече забележителна. На обособени места ще превали слаб дъжд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР