Днес облачността от северозапад бързо ще намалее, над по-голямата част

...
Днес облачността от северозапад бързо ще намалее, над по-голямата част
Коментари Харесай

Ветровито и хладно време в началото на седмицата, от сряда затопляне

Днес облачността от северозапад бързо ще намалее, над по-голямата част от страната до слънчево време, само че преди обяд над южните и източните региони към момента ще е забележителна и на обособени места там ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който след обяд доста ще отслабне. Минимални температури - сред 8° и 13°; оптимални - сред 16° и 21°, малко по-ниски в Североизточна България.

По Черноморието преди обяд ще бъде облачно и на доста места ще превали слаб дъжд. След обяд облачността от север бързо ще намалее. Преди обяд ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който денем последователно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 17°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността от северозапад бързо ще намалее до слънчево време. Превалявания са вероятни в Родопите, където облачността най-късно ще намалее. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, който след обяд ще стартира да отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 3°.

Във вторник ще доминира облачно време, тук-там с валежи от дъжд. Ще бъде относително хладно за интервала, с минимални температури сред 3° и 8° и оптимални - сред 14° и 19°. През идващите дни ще е съвсем без превалявания. Вятърът ще е слаб. Бързо и сензитивно ще се затопля.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР