Днес няма да отидем на среща при Терзиев. Имам информация,

...
Днес няма да отидем на среща при Терзиев. Имам информация,
Коментари Харесай

Георгиев: Няма да отидем на среща при Терзиев, те вече водят преговори с Нинова

Днес няма да отидем на среща при Терзиев. Имам информация, че Терзиев към този момент е водил диалози преди формалните писма с Корнелия Нинова. Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев пред бТВ.


Снощи депутатът Георги Свиленски е удостоверил, че депутатите от Българска социалистическа партия ще отидат на договаряния, защото общинските съветници от Българска социалистическа партия нямало да отидат, т.е. текат към този момент договаряния, а ние няма да участваме в такива постановки. Нека да забележим дали е по този начин, срещал ли се е Борис Бонев с Корнелия Нинова, попита Георгиев. След като Борисов два дни преди балотажа излезе и поддържа Васил Терзиев, и с помощта на ГЕРБ беше определен Терзиев, а в този момент се оказа, че на Борис Бонев му е било дадено да стане ръководител на Общинския съвет, съобщи Георгиев.

Реалистично е да се работи с ясни правила и положения, да се кажат какви са целите и каква поддръжка ще намерят. Довчера твърдяха, че Ваня Григорова е екстремист, а от през днешния ден да флиртуват с Корнелия Нинова. Това е несериозно, тази аматьорщина, която докара до неприятна организация на митинга не трябва да стопира работата на общинския съвет, безапелационен е Георгиев.

Очакваме в понеделник повтаряне на епизода с опита за избор на ръководител на СОС, сподели той.

Във връзка с погрома на футболните почитатели преди мача България-Унгария, Георгиев разяснява, че градът гореше, вървят по улиците служители на реда с разрушени глави, както и жители, това не е комплицирано да се планува, когато разрешаваш митинг на двете най -големи футболни агитки.

Кметът не е пощенска кутия, той доста мъчно може да забрани митинг, само че когато имаш зам.-кмет по сигурността и екип от зам.- кметове на терен, може би нямаше да се стигне дотук. На първо място се вършат съвещания с ДАНС и Столична дирекция на вътрешните работи. Кофите за отпадък би трябвало да бъдат почистени, с цел да няма какво да гори в тях, в краен случай се прибират по дворовете на учебните заведения. Оборка се прави на целия регион, в който ще се стачкува, с цел да се види дали няма скрити бомбички. Това е обикновена грижа, която би трябвало да бъде положена, безапелационен е Георгиев. Кметът координира и събира на оперативки. Терзиев би трябвало да води тези сбирки и оперативки, кметът дава отговор като градоначалник да застане отпред на такава обстановка, акцентира Георгиев. Това, че има ненаучени уроци, е ясно, само че би трябвало да бъдат научени доста бързо. Да се беше обадил Терзиев на Фандъкова и щеше да му каже събираш тази и тази дирекция, правиш оборка и така нататък Ние съветваме общинските съветници, стига някой да желае съвет, само че не може незнанието да бъде опрощение. Апелирам Терзиев да си разгласи зам.-кметовете час по-скоро. Дотук имаме единствено една дама по екология, виждаме дебелата алена линия, която влиза в общината. София няма зам.-кмет по финанси сега и по превоз, сподели Георгиев.

Може да си кмет на няколко дни, само че си кмет на милион и половина жители, нямаш право да си неопитен, акцентира Георгиев. Нека това да е последната цена на разрушени глави поради несъответстваща организация. Всеки проблем на жителите е твой персонален проблем, в този момент имаме дъждове снегове, би трябвало да има подготовка, уверен е Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР