Днес ние се нуждаем от вашата подкрепа както никога досега.

...
Днес ние се нуждаем от вашата подкрепа както никога досега.
Коментари Харесай

Пригожин с първо послание след „заминаването“: Ще видите следващите ни победи

" Днес ние се нуждаем от вашата поддръжка както в никакъв случай до момента. Благодарим ви за това. Искам да разберете, че нашият " марш на справедливостта " имаше за цел да се бори с предателите и да активизира обществото ни. И мисля, че успяхме в огромна степен да го създадем ", споделя той.

Пригожин също по този начин изрази убеденост, че в близко бъдеще всички ще видят " идващите победи на фронта ". Основателят на ЧВК " Вагнер " не разкри бъдещите си проекти, нито местонахождението си.

От края на протеста Пригожин е направил единствено едно изказване. На 26 юни пресслужбата му разгласява 11-минутен запис, в който той излага своята версия за случилото се и твърди, че не е имал желание да " смъква режима ".

Кремъл заяви, че Пригожин ще " замине " за Беларус като част от съглашението за преустановяване на протеста. Самият той нито удостоверява, нито отхвърля това. На 27 юни самолетът на предприемача се приземи на военното летище Мачулишчи край Минск. Същия ден Александър Лукашенко удостовери, че Пригожин в действителност е в страната. Оттогава самолетът на Пригожин е летял сред Русия и Беларус най-малко два пъти; дали предприемачът е бил в него, не е известно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР