Днес ни очаква още една септемврийска събота с августовски температури.

...
Днес ни очаква още една септемврийска събота с августовски температури.
Коментари Харесай

Августовски температури този уикенд

Днес ни чака още една септемврийска събота с августовски температури. В утринните часове ще е хладно, само че след това температурите ще се покачат.

За София оптималната ще бъде 27 градуса, в останалите области от страната: сред 27 и 32 градуса.

Времето е уместно за присъединяване в акцията „ Да почистим България заедно”.
„ Да почистим България дружно ” за осми път у нас Най-мащабната доброволческа самодейност у нас
На морето ще е най-вече слънчево време. Следобед над Северното крайбрежие ще има краткотрайни заоблачавания. Температури на въздуха: 27-30 градуса, морската вода е към 26 градуса.

Условията за туризъм в планините са доста положителни. Ще бъде най-вече слънчево, само че вятърът остава от сдържан до мощен. Температурите ще са сред 12 и 20 градуса.

Пороите и гръмотевиците остават над Пиренейския полуостров. В bTV Новините ви показахме вредите от наводненията в няколко области от Испания.
Безсънна нощ в Испания поради проливните дъждове Очаква се неприятното време да продължи с нови превалявания и през днешния ден
Повече слънчеви часове, само че с есенни температури предстоят в Западна и Централна Европа. В Гърция и Италия ще се радват на слънчево време.

Тази неделя времето за малко ще се захлади. Но първият образователен ден дава обещание да е безоблачен. Към сряда се задава леден атмосферен фронт, който май ще донесе и дъждове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР