Днес Националното движение за стабилност и възход /НДСВ/ ще проведе

...
Днес Националното движение за стабилност и възход /НДСВ/ ще проведе
Коментари Харесай

НДСВ се възражда за участие в изборите

Днес Националното придвижване за непоклатимост и напредък /НДСВ/ ще организира Деветият си конгрес. В същата зала, в която преди 22 година се роди царската партия, - в постройката на Федерацията на научно-техническите съюзи на “Раковски ” 108, в събота се събират делегатите на 9-ия конгрес.

В същата зала на Федерацията през 2001 година бе първият опит за основаване на Национално придвижване “Симеон Втори ” - 2 дни след историческото послание на Симеон II от поляната пред двореца “Врана ” на 6 април 2001 година В речта си на този ден царят дава обещание, че за 800 дни виталният стандарт на българите ще се увеличи.

„ Готов съм да предложа скица от стопански ограничения и социално-икономическо партньорство, чрез които не по-късно от 800 дни фамозното българско усърдие и деятелност ще трансформират живота ви ”, съобщи тогава Сакскобургготски.

При учредяването на партията имаше 614 учредители, като хиляди жители бяха блокирали бул. “Раковски ” с готовност да се включат. Царят участва персонално и бе определен за водач, а негов телохранител по-късно бе самият Бойко Борисов.

Възраждането на Национална движение „Симеон Втори", обаче, ще се случи без присъединяване на Сакскобургготски. Решението за привикване на форума е взето от Националния съвет на съвещание в края на ноември. Ще бъде призната нова стратегия и правилник и ще бъде определен нов водач./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР