Днес наредих проверка на разрушенията на детската площадка в Морската

...
Днес наредих проверка на разрушенията на детската площадка в Морската
Коментари Харесай

Кметът: Наредих проверка след сигнал на варненци! 

Днес подредих инспекция на разрушенията на детската площадка в Морската градина, за която ме информирахте в обществените мрежи. Важно е да се установявят причинителите, само че също е значимо да пазим оборудванията за игра на децата. Това написа във Facebook кметът на Варна Благомир Коцев, видя Varna24.bg .

" Ще ми се да сме съзнателни по отношение на обстоятелството, че всичко във Варна се заплаща с парите на всеки варненец. В момента имаме потребност от взаимната си поддръжка за нормализиране на града след урагана.

Силите по транспортиране на отпадъците, листата и дърветата не стигат. Затова, дано насочим силата си в градивни старания да си възстановим града. Ураганът задоволително унищожи. Да не разрушавам и ние! Нека пазим Варна.

Пропомням, че всеки варненец, който желае да помогне с почистването на града, е добре пристигнал да го направи още през днешния ден и на следващия ден - преди да се е разразила новата стихия, която се задава в края на седмицата.

Чували и ръкавици за събиране за листа и клони към този момент се раздават в районните кметства и в постройката на огромна Община.

Моля, изхвърляйте чувалите към контейнерите за отпадък, с цел да може сметопочистващата компания да ги извози.

Важно е да го създадем преди времето да се скапе още веднъж! ", споделя още в обявата си Коцев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР