Днес над по-голямата част от страната облачността ще е разкъсана,

...
Днес над по-голямата част от страната облачността ще е разкъсана,
Коментари Харесай

Днес ще бъде облачно, но температурите се покачват

Днес над по-голямата част от страната облачността ще е раздрана, висока и междинна. Над Северозападна България ще се усилва и вплътнява и тук-там там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, след обяд съпроводени с гръмотевици.

Привечер и през нощта тук-там в Западна България явленията ще бъдат интензивни. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър и с него ще продължи да се затопля. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 25°, оповестява Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност, която след обяд ще се усилва и вплътнява, а над масивите от Западна България и ще се снижава и там до вечерта ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 22° и 27°. Температурата на морската вода е от 16° до 21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР