Днес над източната половина от страната облачността ще е предимно

...
Днес над източната половина от страната облачността ще е предимно
Коментари Харесай

Топла, но облачна неделя днес в Пловдив


Днес над източната половина от страната облачността ще е най-вече забележителна и на доста места там ще има краткотрайни превалявания, основно към и след обяд с гръмотевици.

Над западната половина от страната облачността ще е раздрана, към и след обяд над планинските региони - купеста и купесто-дъждовна и на обособени места там също ще превали и прегърми.

Ще духа слаб, в Източна България сдържан до мощен североизточен вятър.

Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните - сред 17° и 22°. В Пловдив минимална температура към 13°, оптималната - към 21°.

Над планините облачността ще раздрана, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На места ще превали временен дъжд с гръмотевици, над 2200 m - ще превали сняг. Ще духа сдържан, по билата - мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 12°, на 2000 m - към 5°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. На доста места ще превали дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 18°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала с наклонност на увеличаване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР