Днес над България ще бъде слънчево. След обяд на места

...
Днес над България ще бъде слънчево. След обяд на места
Коментари Харесай

Слънцето ще гони депресията в петък

Днес над България ще бъде слънчево. След обяд тук-там в източната половина от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан североизточен вятър. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°. Атмосферното налягане ще се намалява и ще се приближи до междинното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа морски бриз. Максималните температури ще са сред 12° и 15°, вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 10 - 11°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра ще е към 4°.

В събота стоплянето ще продължи и дневните температури ще доближават 19° - 24°. Ще доминира слънчево време. Вятърът краткотрайно ще е от юг, слаб, в източните региони – до сдържан. През нощта против неделя в Северозападна България ще духа до сдържан северозападен вятър, облачността над страната ще се усилва и в неделя и началото на идната седмица, с увеличаване напразно от североизток, бързо и сензитивно ще става студено. Ще бъде облачно, ще завали дъжд, а с понижението на температурите по-късно денем в неделя и през нощта против понеделник в северозападната половина от страната дъждът ще премине в сняг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР