Днес максималните температури ще бъдат между 20 и 25 градуса,

...
Днес максималните температури ще бъдат между 20 и 25 градуса,
Коментари Харесай

И слънце, и дъжд в първия ден от работната седмица

Днес оптималните температури ще бъдат сред 20 и 25 градуса, по Черноморието от 17° до 19°. Ще доминира слънчево време, само че в часовете до среднощ ще има региони с превалявания и гръмотевици. Възможни са и градушки.

Утре оптималните температури ще бъдат сред 22 и 27 градуса. Ще духа слаб, в източните региони сдържан вятър от север-североизток. Ще бъде най-вече слънчево с условия за следобедни валежи и гръмотевици основно в Южна България.

По Черноморието ще бъде по-често облачно и тук-там ще превали, след обяд е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

И в планините сутринта ще бъде слънчево, само че през втората половина на деня и там ще има превалявания, в обособени региони и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури по най-високите върхове ще бъдат от 2° до 6°.

Затопляне се чака на следващия ден и на Балканите. И там ще доминира слънчево време, само че към и след обяд в доста региони от полуострова ще превали и прегърми.

През идващите дни температурите едва ще се покачат, само че времето ще остане изменчиво, на доста места със следобедни превалявания и гръмотевици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР