Днес Левски и ЦСКА ще изиграят последното Вечно дерби за

...
Днес Левски и ЦСКА ще изиграят последното Вечно дерби за
Коментари Харесай

Джеки: ЦСКА се провали във всички важни срещи, посредствени футболисти трудно може да вземат решаващ мач

Днес Левски и ЦСКА ще изиграят последното Вечно дерби за сезона.

" Сините " имат две победи над ЦСКА, а един път дуелът приключи без победител. Сега обаче трите точки са от изключителна значимост за " армейците ". При победа те ще запазят живи фантазиите си за купа.

Левски има илюзорни шансове за второто място, само че пък ще се бори за най-важното - своята чест! Отборът сподели това в Разград, а в този момент е задължен да го повтори и против съперника си от Борисовата градина.

" Какъв заряд има този мач? Не знам, тъй като Лудогорец може да си бие два пъти и всичко свършва ", разяснява стоманеният бранител на ЦСКА от 80-те години Георги Димитров пред " Меридиан мач ".

" Затова не мисля, че дербито е толкоз решителен мач. ЦСКА изпуснаха доста точки. Левски върви нагоре напоследък и може да им сътвори много проблеми. И двата тима дават поръчка, че в бъдеще може да бъдат съперници за купата, само че не и сега. Затова на следващия ден (б.р. днес) ще бъде доста комплицирано ", продължи Джеки, както го назовават почитателите.

" Напрежението може да изиграе основна роля. ЦСКА се провали във всички мачове, когато то бе фактор. Просто посредствени футболисти мъчно може да вземат решителен мач. Левски няма да има подобен проблем, тъй като те са освободени душевен. Вижте какво се случи на ЦСКА с Ботев за Купата. А това също бе доста значим мач. Да, този мач е дерби. Дано и да има повече почитатели на трибуните. Нормално е обаче да има и отлив. Просто последователите на двата тима изживяха толкоз доста разочарования напоследък. Не бива да ги съдим, в случай че са се отказали да гледат. Все си пожелаваме да стане прекрасен мач и нека се получи. Гледах обаче Лудогорец - Левски и не съм оптимист. Истината е, че водещите ни тимове демонстрират футбол на доста едва равнище. Няма какво да се заблуждаваме и да приказваме небивалици. Това е истината. А ЦСКА и Левски напоследък им остана единствено да се боричкат между тях. Какво значение има дали си втори или трети? Никакво. Освен това ни омръзна да излизат след мачовете и единствено да се изясняват какво не се е получило. Стига. Има 20 000 на трибуните, излизаш, вземаш топката и с нея се обясняваш пред тях. Просто е. Няма смисъл от останалите приказки ", приключи Димитров.
 Георги Илиев-Майкъла: ЦСКА бие Левски с 1:0, Бодуров не е непоклатима фигура
Георги Илиев-Майкъла: ЦСКА бие Левски с 1:0, Бодуров не е непоклатима фигура

" Левски игра за нас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР