Днес легендарното слонче на Дисни - Дъмбо се завръща на

...
Днес легендарното слонче на Дисни - Дъмбо се завръща на
Коментари Харесай

Прелестната Радина Филипова краси холивудския филм Дъмбо

Днес именитото слонче на Дисни - Дъмбо се завръща на екран в нова блестяща продукция. Историята на животинчето с големи уши се развива на цирковия манеж, където паралелно с холивудските звезди излиза и едно българско момиче – гимнастичката Радина Филипова.
 Лицето на международното в Русия се откри в Маями
Чудото се случва за някогашната прелест преди година и половина, когато нейна другарка я кани да изпрати своите фотоси и клипове до продукцията в Лондон. Оттам идва бърза покана и Радина отпътува за британската столица, където месец и половина се снима във кино лентата.

Тя е част от цирковата хореография, в която се включват още трийсет майсторки на художествената гимнастика, измежду които и още пет български гимпанистички - Петя Точева, Сребрина Желязкова, Женина Трашлиева от клуба Черноморец Бургас, Жанина Иванова от Левски София и прелестната някогашна адреналинка Яна Христова.

" Отивах на плаж, когато ми се обади моя другарка, някогашна гимнастичка, която се занимава с цирково изкуство – спомня си тя. – Оказа се, че в продукцията на “Дисни ” в последния миг се е освободило място и приятелката ми беше избрала мен да вземам участие. Трябваше незабавно да изпратя документи, фотоси и клипове, с цел да схвана дали съм утвърдена, защото селекцията беше много сериозна и всички към този момент бяха минали през кастинг (дотогава не ми се беше налагало да си вземам толкоз доста ограничения – безусловно от ръката до петата). В последна сметка се върнах у дома и за към четири часа направих всичко, което се изискваше. На идващия ден получих утвърждение и след няколко дни отпътувах за Лондон, с цел да се фотографирам във кино лентата.

Моята роля беше по-скоро на гимнастичка, тъй като изискваше качества, които можеш да развиеш само в гимнастиката – споделя за присъединяване си във кино лентата Радина. – Подготовката ни траеше един месец и до началото на фотосите тренирахме по през целия ден, тъй като трябваше да реализираме извънреден синхрон. Беше тежко, само че най-после нещата се получиха съвършено и скоро ще го видите.

В първия снимачен ден всички тръпнехме от неспокойствие да забележим най-големите звезди – Колин Фарел, Дани де Вито, Майкъл Кийтън, Ева Грийн и те се появиха навръх секундата – споделя още гимнастичката. – На снимачната площадка всичко беше извънредно проведено, всяка една от нас знаеше часа и минутата, в която би трябвало да заеме мястото си. Успях да се срещна с основните артисти и персонално да си разменя няколко думи с тях. Останах с прелестни усещания поради земното им отношение и уважението, с което подхождаха към нас. Бяха точни, постоянно в точния момент – все неща, които към този момент не се срещат толкоз постоянно ", показа Филипова пред БНР.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР