Днес Кристен Стюарт, звездата в главната роля във филмовата поредица

...
Днес Кристен Стюарт, звездата в главната роля във филмовата поредица
Коментари Харесай

Честит рожден ден на Кристен Стюарт - звездата от "Здрач” навърши 30 години

Днес Кристен Стюарт, звездата в основната роля във филмовата поредност “Здрач”, навършва 30 години, по тази причина взехме решение да ви напомним някои забавни неща за нея.
Кристен Стюарт се оплака от дискриминация – трябвало да крие сексуалността си Предложили й филм на "Марвъл ", само че единствено в случай че спре да държи ръката на приятелката си на обществено място
Кристен Стюарт е от холивудско семейство, по тази причина за нея в никакъв случай не е било под подозрение, че един ден ще тръгне по пътя на родителите си. И защото и двамата са работили зад камера, тя също е очаквала да гради кариера на сценарист.

Въпреки това стартира да се снима в някои дребни функции, най-вече без реплики и в телевизионни филми. Почитателите ѝ може би са я забелязали да вземем за пример във игралния филм “Семейство Флинтстоун: Да живее Рок Вегас”.

Снимка: Getty Images

Първият ѝ по-значителен триумф е във кино лентата “Паник стая”, в който си партнира с Джоди Фостър. И въпреки звездата Фостър да изнася по-голямата част от кино лентата, Кристен Стюарт не остава незабелязана.
Джоди Фостър подписа брак с приятелката си 51-годишната актриса и Александра Хедисън са се врекли във безконечна честност през уикенда
На 13 години получава роля във кино лентата “Говори”, където играе изнасилена ученичка, отказваща да приказва. За осъществяването на тази роля Кристен Стюарт получава доста положителни мнения от критиците.
Полски свещеници изгориха " Хари Потър " и " Здрач ", считат ги за богохулни Те са обяснили своите дейности с желанието си да защитят чистотата на християнството
През 2007 година играе във филмите “На женска територия” и има дребна роля в културния феномен “Сред дивата природа”. По това време е видяна от режисьорката Катрин Хардуик, която е доста впечатлена от нея и я кани да взе участие в екранизацията по романите на Стефани Майър. Филмовата поредност я трансформира в една от най-популярните холивудски звезди.

Снимка: Getty Images

След като си даде малко пауза от киното, Кристен Стюарт се завърна, само че не в холивудските блокбъстъри, а в по-малки и самостоятелни филми. Тя игра в “Спасител”, “Все още Алис”, “По пътя”, “Равни”, “Конкретна жена”. Получи доста положителни мнения за играта си в “Социален живот” на Уди Алън и филмите “Облаците на Силс Мария” и “Личен купувач” на Оливие Асаяс.

Последната ѝ към този момент огромна роля беше в екшъна “Ангелите на чарли”, който беше по-голям план, само че претърпя неуспех в боксофиса.
Ето коя е актрисата на десетилетието, само че тя ли е най-хубавият избор Актрисата от "Здрач " Кристен Стюарт ще получи премия за "Актриса на десетилетието ", само че не всички са единомислещи, че тя е най-хубавият избор
Заради множеството функции на актрисата и трансформацията ѝ от тийн кумир в сериозна актриса, Кристен Стюарт получи от Асоциацията на холивудските критици наградата за актриса на десетилетието.

На уеб страницата LadyZone.bg може да научите още за ролята ѝ в “Здрач” и да разберете по какъв начин съумя да притегли вниманието на Доналд Тръмп:
Кристен Стюарт на 30 - младата актриса, чийто любовен живот развълнува Доналд Тръмп Актрисата разочарова феновете на “Здрач ”, като изневери на Робърт Патинсън с 19 години по-стар мъж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР