Днес коалицията Продължаваме промяната- Демократична България организира финалното си събитие

...
Днес коалицията Продължаваме промяната- Демократична България организира финалното си събитие
Коментари Харесай

Засади дърво – направи промяната. ПП и ДБ сложиха край на кампанията в 25 МИР

Днес обединението „ Продължаваме промяната- Демократична България ” провежда финалното си събитие в 25 МИР София – „ Засади дърво – направи смяната ”.

Областният ръководител на ДСБ Румен Димитров изрази увереността си, че успеха в неделя ще е ясна и изразителна. Той благодари на жителите и симпатизантите за интензивността им и ги прикани да създадат нужното смяната да се случи в този момент.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков изрази своята сигурност, че обединението „ Продължаваме промяната- Демократична България ” ще е победител в изборите и ще сформира държавно управление способно за 4 години да промени България. Хората от листата в 25 МИР са част от екипа, който ще реализира тази смяна, каза той.

Съпредседателят на Демократична България и ръководител на ДСБ Атанас Атанасов прикани за още малко старания, с цел да може обединението „ Продължаваме промяната-Демократична България ” да има сигурна победа и да ръководят България в идващите 4 години.

Да поздравят и пожелаят триумф на събитието дойдоха евродепутатът на Демократична България Радан Кънев, съпредседателят на " Зелено придвижване ", част от дясното обединяване -  Владислав Панев, ръководителят на ДСБ София Бонка Василева, Калина Костадинова, Елисавета Белобрадова, както и другите претенденти в 25 МИР София.

Кирил Петков, Владислав Панев и Румен Димитров засадиха дружно символичната магнолия с усмивка и благопожелание за триумф и на изборите за локална власт есента.

КУПУВАНЕТО И ПРООДАВАННЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР