Днес кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов направи първа копка

...
Днес кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов направи първа копка
Коментари Харесай

Нова сграда ще посреща децата в ДГ Вечерница в Благоевград

Днес кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов направи първа копка на строително-монтажните работи на ДГ " Вечерница " в града. Ще бъдат ремонтирани и преместени детски площадки, а също по този начин ще бъде построена и нова такава.

„ Това е следващата първа копка по европейски план,който  осъществя Община Благоевград. Стойността на обекта е към 1 100 000 лв.. Искам да подчертая, че планът е с Национално финансиране. Имаме желание до септември месец детската градина да бъде подготвена. Постарали сме се постройката да бъде съвременна, модерна, да дава отговор на актуалните условия. Ще изградим и нови детски площадки,   пространство, по-добро и по-хубаво за децата.  На добър час и триумф! “, сподели кметът Камбитов.

На церемонията участваха още зам.- кметовете Иво Николов, Христина Шопова, Зорница Кралева и инж. Емилия Тунева, доц.д-р Валентин Василев- публичен медиатор в Община Благоевград, екипът по плана, представители на общинска администрация,представители на детското заведение.

Накрая децата от подготвителните групи на ДГ „ Вечерница “ показаха мажоретен танц, като демонстрираха доста гений, старание и синхрон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР