Днес избираме 17-те представители на България в бъдещия Европейски парламент.

...
Днес избираме 17-те представители на България в бъдещия Европейски парламент.
Коментари Харесай

Избираме българските депутати в бъдещия Европейски парламент

Днес избираме 17-те представители на България в бъдещия Европейски парламент. На евровота вземат участие 13 партии, 8 обединения и 6 самостоятелни претенденти. Изборният ден започнa в 7 ч и ще завърши в 20 часа.


Ако към момента не знаете къде е вашата секция, разновидностите за инспекция са няколко - през интернет-страницата на ГРАО, посредством есемес с цифрите от ЕГН-то ви или с гратис позвъняване по телефона.

Вотът се отбелязва със наследник химикал, а знакът в предпочетеното квадратче би трябвало да е " хикс " или " ве ".

В бюлетината с номера от 1 до 27 са подредени съгласно жребия партиите, обединенията и самостоятелните претенденти. Последното квадратче е за опцията " не поддържам никого ". Втората рубрика е за преференциите. Тази година за първи път номерата са от 101 до 117.
  Евроизбори 2019: Къде да проверим изборната си секция и по какъв начин да гласуваме? Евроизбори 2019: Къде да проверим изборната си секция и по какъв начин да гласуваме?
Утре ще изберем 17-те представители на България в бъдещия Европейски парламент. На евровота ще вземат участие 13 партии, 8 обединения и 6 самостоятелни претенденти...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР