Днес имаме победа на нормалността. Това, за което ние от

...
Днес имаме победа на нормалността. Това, за което ние от
Коментари Харесай

„Възраждане“: Заради натиска от нас кабинетът говори за отпадане на зеления сертификат

Днес имаме победа на нормалността. Това, за което ние от Възраждане се борим към този момент две години и за което не един път бяхме подложени на критика, е реалност. Правителството взема решение да анулира поетапно дискриминационните ограничения, наложени заради Ковид 19.

С това държавното управление демонстрира, че може да работи единствено по един метод, посредством напън, оповестиха от “Възраждане ” в своя позиция.

Протест на 23 февруари ще има. Ние постигнахме задачата си и държавното управление, вследствие на проведения от нас публичен напън, заприказва за отпадане на документа.

Приветстваме решението на държавното управление, само че периодите са незадоволителни, запазването на маските и тестването на учениците е недопустимо.

След като ограниченията отпадат, какво става с бюджета? Искаме неотложно преразглеждане на бюджета в частта му, която визира коронавирус ограниченията.

Изключително значимо е бюджетът на страната да бъде разпределен дейно, с цел да се понижи недостига.

Затова на 23 февруари в 11:00 ч. пред Министерски съвет ще проведем митинг. Приканваме всички жители да се причислят в подкрепа  и отбрана на  здравия разум  и нормалността.

https://eurocom.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР