Днес или някой от близките дни трябва да е Видовден

...
Днес или някой от близките дни трябва да е Видовден
Коментари Харесай

Денят Х: Решава се съдбата на пошлата сглобка

Днес или някой от околните дни би трябвало да е Видовден за сглобката – да стане ясно ще я има ли отсега нататък, под каква форма и така нататък Така най-малко даде обещание Бойко Борисов точно на локалните избори.

Тогава той, неудовлетворен от ПП-ДБ, даде обещание в сряда да стартира огромен конгрес на ГЕРБ, на който да се разиска бъдещето на държавното управление. В него щели да вземат участие изпълнителната комисия, депутатите, координаторите, новоизбраните кметове и съветници – и да вземат решение държанието на партията.

Реклама

„ В сряда ще създадем едно национално заседание за два-три дни. Там ще преценяме имаме ли потребност с хора, които плашат личните си министри и по този начин нататък да бъдем и да носим дружно отговорност “, припомни  тази заран думите на Борисов БНР. „ Някаква такава пошла връзка сега ръководи страната, наречена сглобка. Или се прави една коалиция с проект, стратегия, време, място, или това е мъка “, бе споделил още водачът на ГЕРБ.

Към момента няма планувано такова заседание. Не е ясно ще се организира ли и по кое време. Но е ясно, че тематиката по този начин или другояче е предпочитана за ГЕРБ и би следвало да търпи развиване.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР