Днес го слушам и главния му секретар (бел. ред. секретаря

...
Днес го слушам и главния му секретар (бел. ред. секретаря
Коментари Харесай

Борисов нарече келеш главния секретар на президента

Днес го чувам и основния му секретар (бел. ред. секретаря на президента). Ще ми дава оценка той... келеш подобен. За един мой SMS до Висш съдебен съвет, за който ме направихте на луда калинка тогава и се обяснявах толкоз доста, а той в този момент си привиква прокурорите в президентството. Това бяха част от непремерените думи на премиера Бойко Борисов, до момента в който разясняваше дейностите на президентската институция, откъдето смъкнаха доверието си към държавното управление.

„ Опасно е да атакуваш прокуратурата, по тази причина си търси (президентът - бел. ред.) различен зложелател. Ето, вие като някакви мисирки тичате след мен да ме питате. Иска да отклони офанзивата към мен, тъй като му е по-изгодно от това да изяснява какво е направил “, обърна се към Борисов към събралите се журналистки. След това се опита да се извини за това съпоставяне и още един път ги назова " мисирки ".

В опит да замаже гафа, министър председателят прикани журналистките: “Хайде, тогава, една по една да ми задавате въпроса, с цел да не е така… тъй като, като по този начин извършите “бррр”, и аз се стресирам, започвам да не мога да отговоря вярно. Затова не ме стресирайте! Ето, аз съм под напрежение, доста съм обезпокоен, доверието - паднало, извънредно, какво ще правиме?!”, добави Борисов с усмивка. След което стисна ръката на кмета на Перник от Българска социалистическа партия Станислав Владимиров, потупа го по рамото и сподели: “В тебе имам огромно доверие, брат!”. Кметът на Перник също се засмя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР