Днес Гешев окончателно се освети като личната бухалка на Пеевски

...
Днес Гешев окончателно се освети като личната бухалка на Пеевски
Коментари Харесай

Христо Иванов призова за протест срещу Гешев, ще търси отговорност от Борисов

Днес Гешев дефинитивно се освети като персоналната бухалка на Пеевски и Доган: потъпкването на конституцията и нахлуването в президентството през днешния ден е наказване за осветяването на връзката НСО- Пеевски/Доган през вчерашния ден и опит да се скрие тя назад в задкулисието.
Това написа в обществената мрежа фейсбук някогашният правосъден министър Христо Иванов, който дебаркира при морския сарай на Доган, само че въоръжена защита го изгони.
Независимо от политическите си нюанси, би трябвало да окажем опозиция на Сараите, които пред очите ни пробват да изядат цялата страна.
Среща на Ларгото, приключва с апел той.
В предходен собствен пост той написа, че ще изиска политическа отговорност от Борисов.
" Ако през днешния ден няма известие от НСО, че защитата на Доган и Пеевски е свалена, аз персонално в 18.30 ще изляза пред Министерски съвет, с цел да желая Борисов да поеме политическата отговорност за това.
И, тъй като, Гешев сподели, че обстановката, в която гардовете на Доган газят закона и унижават българския байрак, му се е сторила смешна, ще се разходя и до Съдебната палата.
Държавата би трябвало да престане да обслужва Пеевски и Доган и да има един закон за всички!
P.S.
Освен това, през днешния ден публично поискахме НСО да ни каже най-накрая какъв брой е ни е коствало удоволствието да плащаме защитата на Пеевски и Доган, написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР