Днес FORD разпространи подробности за обновената версия на хитовата си

...
Днес FORD разпространи подробности за обновената версия на хитовата си
Коментари Харесай

FORD обнови PUMA. Електрическата Puma Gen-E идва през тази година

Днес FORD популяризира детайлности за обновената версия на хитовата си PUMA ( ) и разгласи, че премиерата на напълно електрическата й версия- Puma Gen-E, ще се състои по-късно през тази година.

Основните промени при PUMA 2024 са свързани с въвеждането в оборудването на нови софтуерни решения, нови цифровизирани повърхности, нови решения за повишение на приложимостта, усъвършенстване на задвижващата гама с хибридизирани модификации с оптимални мощности от до 155 конски сили и 170 конски сили при новата спортна версия Puma ST Powershift.

Интериорът на обновената Puma е изпълнен с нов състезателен двуспицов волан и две съществени цифровизирани повърхности- 12.8-инчов инструментален панел и 12-инчов на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система със SYNC 4.

Кросовърът идва също по този начин с опция за безжично синхронизиране на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto, система за безжично зареждане на мобилен телефон, интегрирана Alexa, както и опция за поръчка на аудиосистема на B&O с 10 представителя.

Ford Puma 2024 идва с набор високотехнологични системи за повишение на сигурността и асистеране на ръководството, включително адаптивен круз надзор с функционалност за следване на трафика, Dynamic Matrix LED фарове, Predictive Speed Assist и други.

Обновената Puma идва във версии Titanium, ST-Line, ST-Line X, както и новата Puma ST Powershift, която е изпълнена със особено усъвършенствано окачване, спомагателни стилистични детайли и 7-степенна автоматизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР