Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от страстната седмица

...
Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от страстната седмица
Коментари Харесай

Никога не трябва да изхвърляме тези неща от дома си!

Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от буйната седмица и единственият от нея, в който е позволено чистенето. През този ден то даже е целесъобразно, тъй като е хубаво да изхвърляме ненужните неща от вкъщи си, с цел да се пречистим от насъбраната отрицателна сила.

Според някои експерти обаче, които се занимават с проучването на силата на предметите и смисъла на тяхното разположение, има неща, които не би трябвало да изхвърляме от вкъщи си, с цел да си нямаме проблеми.

Едно от нещата, които не би трябвало да изхвърляме просто ей по този начин са косата и ноктите. Те не би трябвало да се изхвърлят просто по този начин, тъй като в случай че попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви създадат магия, с която да откраднат шанса, здравето ви или нещо друго. Разбира се това не значи да ги държим постоянно вкъщи, а просто да се стараем да ги изхвърляме на място, където не биха могли да бъдат открити.

Нещо друго, което не би трябвало да изхвърляме, е часовник. Той носи в себе си времето, а ние не би трябвало да пръскаме времето просто по този начин. Той се счита за вълшебен предмет, който се свързва с индивида и мястото, в което той живее. Часовникът гълтам всичко положително, както и най-лошото. Точно заради тази причина не е добре да се дава на различен човек.

Хлябът също е нещо, което не би трябвало да се изхвърля. В доста култури той се счита за свещена храна и символизира фамилното благополучие и благосъстоянието. Хлябът не би трябвало да се хвърля в боклука. Ако към този момент не става за ястие, можете да го надробите и да го дадете на птиците. Важно е да го споделим, а не да го изхвърлим!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР