Днес е възможно някои обстоятелства да се окажат непонятни за

...
Днес е възможно някои обстоятелства да се окажат непонятни за
Коментари Харесай

Хороскоп: Благоприятен ден за рибите, стрелецът преодолява препятствия

Днес е допустимо някои условия да се окажат неразбираеми за вас. Вибрациите на деня подготвят към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате значими и съдбоносни решения в този момент. Уязвима е душeвността. За  мнозина психическото положение ще се окаже трудно, защото може да изпитате потиснатост, меланхолия. Други пък противоположното - ще бъдат в приповдигнато въодушевление. Бъдете внимателни в нападателна среда, поучава астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Денят е подобаващ за усамотение и да се помолите за себе си и околните си. Нека мъдростта доминира над възприятията. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече положителни неща вършиме за другите, толкоз по-скоро всичко ще ви се върне многократно, и назад, в случай че не сте милостиви през днешния ден, ще изпаднете в недружелюбност пред Вселената.

Овен

Денят ще премине с цялостна газ. Цялата работа, която ви чака, ще бъде приключена в точния момент.  Вашите умения и старания ще бъдат високо оценени. Дори да преминавате през по-труден интервал, днешният ден ще бъде като черешката на тортата.

Телец

Днес връзката не е вашата най-силна страна, тъй че по-добре отложете всевъзможни полемики за различен ден. Колкото по-малко прибързани решения вземате, толкоз по-добре. С повече интензивност ще постигнете мечтаното от вас.

Близнаци

Днес мозъкът ви ще е много деен и превъзбуден, може да препуска с хиляда благи в час. Мислите и концепциите текат през главата ви като пълноводен поток. Някои от тях могат да бъдат смущаващи, а други спорни.

Рак

Крайно време е да се измъкнете от черупката си и да продължите напред. Можете да опитате ново занятие, нова активност, да напуснете зоната си на комфорт. Тогава денят ще придобие за някои извънредно сантиментално оцветяване.

Лъв

Изглежда постоянно сте тъкмо там, където ориста желае да бъдете. Избягвайте да вземате някои значими решения, до момента в който сте изпълнени с горещи страсти. Нещата могат да наподобяват по друг метод, откакто огънят ви поутихне.

Дева

Независимо от кое място идва, напрежението е налице и не може да бъде подценено. Имайте поради обаче, че огромна част от него може да идва от нещо, което в действителност не е правилно. Може би неверно призната дума или неразбирателство провокират комплициране.

Везни

Необходимо е да преосмислите някои неща на мира, преди да предприемете нови дейности. Ако изпаднете в неприятно въодушевление, не си позволявайте да прехвърлите раздразнението си върху околните си.

Скорпион

В тичането сред дома, работата и другите натоварени моменти в живота не постоянно е елементарно да поддържате връзка с другари и близки. Хубаво е да деянията малко креативност, когато става въпрос за превозване на времето с обичания човек.

Стрелец

Намирате сили още веднъж да преодолеете трудностите. Остава единствено да си поставите ясни цели, които да можете да постигнете. Последователност и увереност са качествата, които ще ви изведат до сбъдването на най-щурите фантазии, до момента в който страхът може да ви спре по средата на пътя.

Козирог

Вашата деятелност и разпоредителност доста нарастват, тъй че можете да очаквате положителни и позитивни резултати в разнообразни случаи. Има възможност по непредвиден метод ще бъде решена някаква обстановка.

Водолей

Навсякъде към вас има задоволително експанзия. Най-добрият проект за деня е да не се нападна въобще. Не е нужно да си създавате повече проблеми. Изчакайте, до момента в който всичко утихне. Старайте се да не се замесвате в уреждането на непознати разногласия.

Риби

Денят може да се смята за удобен. Постарайте се да се възползвате допустимо най-ефективно от събитията. Ще има доста благоприятни условия за деяние, само че е по-добре да не пилеете силата си на вятъра и да се фокусирате единствено върху това, което смятате за най-важно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР