Днес е тъжен ден за всички! Васил Хаджимарков си отиде

...
Днес е тъжен ден за всички! Васил Хаджимарков си отиде
Коментари Харесай

13-годишният Васко умрял по ужасяващо нелеп начин, погребват го днес

" Днес е печален ден за всички! Васил Хаджимарков си отиде от нас! Да почива в мир! ", това написаха близки на дребния Васко, който през вчерашния ден по обяд почина при рухване от канара край Асенова цитадела.

Васко е седмокласник в ОУ " Ангел Кънчев " в Асеновград. Момчето паднало от височина 13-14 метра на пътното платно за Бачково, най-вероятно след падение. Вчера той се е разхождал с трима свои другари в местността " Метоха " на разклона за Асеновата цитадела, написа " Трафик ".

Профилите на негови съученици в обществените мрежи осъмнаха с траурни панделки и тъжни послания.

" Бог да те елементарни, другар! Ще бъдеш в сърцето ми и в никакъв случай няма да те не помни и дано силата бъде с тебе. Почивай в мир ", написа другар на Васко.

Васко е внук на пенсиониран преподавател по физическо образование в асеновградското школо. Всички учители скърбят от огромната покруса, сполетяла детето, което те дефинират като необикновено учтиво.

Погребението ще се състои през днешния ден от 16 часа, а в час по-рано ще се организира траурно бдение, което ще тръгне от кръгово кръстовище в града в посока Смолян.

Междувременно стана ясно, че в Районната прокуратура в Асеновград е формирано досъдебно произвеждане за гибелта на 13-годишното момче. Извършен е оглед на мястото на нещастието, разпитани са очевидци и ще бъдат назначени експертизи, прецизираха от прокуратурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР