Днес е последният ден на трансферния прозорец в топ 5

...
Днес е последният ден на трансферния прозорец в топ 5
Коментари Харесай

Сделките, които се очакват да станат в последния ден на трансферния прозорец

Днес е последният ден на трансферния прозорец в топ 5 шампионатите в Европа. 
Прочетете още
Най-очакван беше трансферът сред Манчестър Сити и Байерн Мюнхен за бранителя Жоао Кансело, който преди минути беше доказан от немския исполин. 

Най-големият трансфер за деня може да е прекосяването на Енцо Фернандес от Бенфика в Челси, само че към момента не е ясно дали той ще стане факт още в този момент.

Челси ще се раздели с Жоржиньо, който ще премине в Арсенал, а водачът във Висшата лига желае да притегли и Мойсес Кайседо от Брайтън. 

Неясна остава ориста на Николо Дзаниоло, който настойчиво желае да напусне Рома, а в последните дни даже се заприказва за фрапантен негов трансфер в Брайтън. 

Мила Шкриняр към този момент разгласи, че ще подпише с ПСЖ, само че не е ясно дали това ще стане като свободен сътрудник през лятото или в този момент против 8 + и 2 млн. евро, каквото е предлагането на ПСЖ към Интер, който обаче няма желание на този стадий да се разделя с един от най-хубавите си футболисти, макар че през лятото ще го загуби за без пари. 

Бившият състезател на Реал Мадрид Иско може да направи забавен трансфер в шлагера на Бундеслигата Унион Берлин. Халфът игра последно в Севиля и в този момент е свободен сътрудник. 

В България също се чака развиване по прехвърлянето на Антоан Бароан от Ботев. Голмайсторът на пловдивчани беше изваденот първия тим, тъй като не изиска да бъде трансфериран в Египет. Според турските медии Бароан към този момент е продаден на Трабзонспор, само че прехвърлянето не е разгласен публично нито от Ботев, нито от Трабзонспор. 

Освен оповестяването на Кансело за състезател на Байерн Мюнхен има единствено още един трансфер към 15:00 б.в., който е разгласен публично от топ тимовете. Става въпрос за бразилеца Маркиньос от Арсенал, който ще отиде чартърен в Норич. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР