Днес е изключително подходящ ден за романтични и делови срещи.

...
Днес е изключително подходящ ден за романтични и делови срещи.
Коментари Харесай

Днес е изключително подходящ ден за романтични и делови срещи

Днес е извънредно подобаващ ден за сантиментални и настоятелен срещи. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 16.02.2023г.
Овен
Настроени сте оптимистично, само че просто не можете да дочакате случай, с цел да изпитате ориста. Затова в този момент, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, без значение дали наподобява вярно, Вие ще се просто щастливи от този апел и ще бъдете повече от уверени в позитивния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите отговорности, и за какво тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както прилича?…
Телец
През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.
Близнаци
Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дълготрайни проекти, и то в региона на персоналния живот. И то толкоз далечни, че като че ли е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, в случай че решите какво в действителност Ви е нужно, и в случай че сте съгласни, в действителност към момента може да стигнете до някъде.
Рак
Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.
Лъв
Това е един извънредно подобаващ ден за сантиментални и настоятелен срещи. В връзките може да се деянията като благонадежден и сензитивен сътрудник, който усеща настроението на своя обичан човек и се стреми да направи по този начин, че да му е прелестно. Вероятни са нови сантиментални запознанства, а при към този момент съществуващите, предстоят удобни промени. В деловото другарство ще бъдете показани от авторитетен човек, който ще Ви даде освен доста познания и опит, само че и „ рамо ”.
Дева
Очакват Ви неприятни промени в персоналния живот. Повече не би трябвало да затваряте очи за събития и обстоятелства, които досега сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това тъкмо през днешния ден може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към реализирането, а триумфът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от дефицит на сила.Днес може да приключите с доста стартирани преди неща.
Везни
За днешния ден звездите предлагат, да гледате дружно със своя обичан човек някакъв радостен, забавен и занимателен филм, който обезателно ще повдигне Вашето въодушевление и ще даде няколко забавни тематики за размисъл и диалози. Това неизбежно ще ви сближи оше повече.
Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.
Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.
Козирог
Това е необикновен ден, в който Вашето мнение няма да е напълно тъкмо. Много е огромен риска, да не се „ потопите ” в дребните и незначителни елементи, които нямат никакво значение за това, над което би трябвало да се концентрирайте. Възможно е горещия всемирски живот на приятеля Ви да е забавен, само че разказът му за последния разказ по никакъв метод няма да помогне, да осъществите своите цели! Сутринта си дайте време, с цел да се подготвите за идния ден и по-добре да се оправите с настоящите към Вас сили.
Водолей
През този ден може да Ви бъде мъчно да поддържате непрекъсната връзка с хора от даlече, а също и с представители на Вашата професинална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от вкъщи може да се окажете пртеснени заради дефицит на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се предлага да търсите обходни пътища за решение на проблемите: да вземем за пример да давате рушвет на длъжностни лица, или да се карате с тях. Това ще Ви охаррактеризира по несъответствуващ метод, а и най-вероятно има и по-лесен метод да постигнете мечтаното.
Риби
Днес Вашия обичан човек ще бъде изключително ослепителен и запаметяващ се, и то – освен за Вас, само че и за близките. Вие ще се чувствате като половинка на най- същинската звезда, а това много ще Ви ласкае. Но и ще Ви плаши, тъй като въпреки всичко това е и избрана отговорност…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР