Днес е интересен ден за зодиите. Една от тях не

...
Днес е интересен ден за зодиите. Една от тях не
Коментари Харесай

Една зодия да не дава пари на заем, друга – ще реши заплетен казус

Днес е забавен ден за зодиите. Една от тях не би трябвало да дава пари на заем, друга – не трябва да се подлага на внушаемост. Огнен знак ще откри избавление в креативната активност, земен – във връзката с обичания човек. Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 27 август 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Изискват се от вас гъвкави решения при напрегнати обстановки. Трябва да запазите хладнокръвие и умерено да обмислите своите дейности. Днес не се уединявайте и не се отдавайте на тягостни мисли! Добре е да носите карнеол. Той подтиква креативния метод.
-->
ТЕЛЕЦ - Дори и да имате доста работа, е добре през днешния ден да помислите за занимание. Приятните занимания ще ви доставят наслада. Не е желателно в този ден да сменяте нито гаджетата, нито медикаментите и метода на лекуване. Може да експериментирате нови пози, само че единствено с колегата си.

БЛИЗНАЦИ - Поемате повече задължения и не сте в положение да ги извършите. Възможно е напрежение в връзките ви с близките. Трудно ще потвърждавате правотата си. Ако методите с нужното неизменност, ще съумеете. Възможни са болки в гърба и глезените.

РАК - Може ненадейно да намерите решение на проблем, който от дълго време ви безпокои. Не изпускайте този късмет! Не давайте пари назаем! Желателно е да носите тоалети в сребрист цвят. Той спомага за прочувствено равновесие. Уязвими са коленете.

ЛЪВ - За да имате триумф, поставяйте си периоди и граници, само че постоянствайте в начинанията! Ще ви е от изгода, в случай че излезете с обичания човек измежду природата. В този ден не е желателно да се подлагате на внушаемост. Избягвате всичко неразбираемо, психологични въздействия!

ДЕВА - Не поемайте отговорност за развиването на други хора, тъй като всеки самичък кове своята орис! Днес би трябвало да сте жизнерадостни, да се поотпуснете. Желателно е да избягвате физически натоварвания, само че не и прегръдките на обичания човек. Това е ден за обич.

ВЕЗНИ - Ще намерите значимо решение на безизходен проблем, както и съидейници. Ако употребявате режещи машини, бъдете деликатни! Възможни са злополуки. През този ден има възможност от инфектиране на лимфните възли или от заболяване, обвързвано с кръвоносната система.

СКОРПИОН - Всичко, което желаете, ще се случи, в случай че се помолите на Бог да ви даде сили да се справите с тестванията. Ако ви поканят на среща, не отхвърляйте! Това е превъзходен ден за начало на връзка. Възможни са болки в стомаха. Не преяждайте! Не прекалявайте и с алкохола!

СТРЕЛЕЦ - Това е ден за духовно израстване. Време е да осъзнаете кармичните си уроци. Трябва да се самоусъвършенствате и да ставате все по-добри. Няма да сте сами по пътя, който сте си избрали. Ако не сте срещнали сродната си душа, не се тормозете, ще я откриете скоро!

КОЗИРОГ - Избягвайте дейностите, които са мудни и изискват да се концентрирайте! Ще са ви досадни. Не е желателно и да подписвате значими документи, само че може да преговаряте за нова работа или за по-добри условия на труд. Ограничете контактите с непознати и избягвайте лечебни процедури!

ВОДОЛЕЙ - Денят е превъзходен за сделки и предприемаческа активност, само че не и за физически натоварвания. Интензивни тренировки не се предлагат, тъй като има заплаха от контузии. Бъдете деликатни и при диалози с представителите на противоположния пол!

РИБИ - Ще намерите правилно решение на въпрос, който от дълго време ви тормози. Общуването с другари ще ви се отрази добре. Използвайте времето рационално! Може да се влюбите от пръв взор, само че не залагайте огромни очаквания на тази връзка! Обвързаните да внимават с флирта!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР