Днес е денят за ново начало в ЦСКА. Сезонът сега

...
Днес е денят за ново начало в ЦСКА. Сезонът сега
Коментари Харесай

Напред към Купата, армейци!

Днес е денят за ново начало в ЦСКА. Сезонът в този момент стартира. Само продобиване Купата на България ще избави акцията на " армейците ". Крачките са единствено 3, а първата би трябвало да бъде направена през днешния ден - против Ботев (Пловдив) на стадион " Васил Левски ". Каквото било, забравено е и би трябвало да остане зад тила на ЦСКА. Гледа се единствено напред към задачата. Предпоставките за сполучлива " армейска " задача са налице. 

ЦСКА ще бъде воден от добре прочут собствен пълководец, който към този момент се потвърди отпред на тима. Третото завръщане на Стамен Балчев като треньор на " алените " е добра вест. Всеобщо е мнението, че точно при него ЦСКА игра най-хубави си футбол, откогато се завърна в елита на футбола ни, след къс престой във  " В " група. Белчев знае по какъв начин да направи по този начин, че 31-кратните първенци да са спечелили довечера. И да създадат огромна крачка към финала. Добре осъзнава какво значи да си част от магията, изписана в сърцата на милиони със свещени четири букви - ЦСКА! Добре го знаят и помощниците му - Анатоли Нанков, Стоян Колев и Кирил Динчев. Все " армейци ", бранили емблемата със звездата през годините. Тези хора, уверен съм, към този момент са върнали духа на победител в тима. Макар и единствено за няколко дни, откогато поеха отбора в алено. 

Футболистите би трябвало да бъдат пределно стимулирани. Да измият срама от двете загуби против пловдивския Локомотив и Пирин. Да защитят имената си и тима си. Да покажат, по този начин, както го направиха във Вечното дерби, че имат място в ЦСКА. Да са толкоз мощна войска, която няма да даде на противника да диша. С пределна централизация и разпределяне, нещата ще се случат. 

Верните почитатели на ЦСКА още веднъж ще са на трибуните, с цел да дадат онази поддръжка, която не се разказва с думи. С тях зад тила си, футболисти и треньори ще получат криле. И са длъжни да полетят, да създадат тази първа крачка от три към продобиване на трофея. Традициите и историята на ЦСКА ги задължават. Любовта на всеки един последовател ги задължава. 

Никой не очакваше ЦСКА да завоюва Купата от " В " група. " Червените " го направиха. Вдигнаха оценката и през 2021 година, когато на полуфинал надиграха и отстраниха Лудогорец. Сега няма да е по-лесно. Ботев е сериозен тим, който в последните години към този момент в профил ЦСКА навръх полуфинал. Но съм уверен в успеха в алено довечера. В сполучливото ново начало. Напред към Купата, " армейци "! 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР