Днес е денят, в който на повечето родители им е

...
Днес е денят, в който на повечето родители им е
Коментари Харесай

Днес е денят, в който на родителите им писва от лятната ваканция на децата

Днес е денят, в който на множеството родители им е пристигнало до гуша от лятната почивка на децата, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от английско изследване.
 
Допитването демонстрира, че един на 10 родители към този момент изпитва " спокоен смут " от ваканцията, макар че един на трима й се е радвал първоначално. След многочислени визити в паркове, плажуване, пикници, купища сладоледи, млечни шейкове и чипс, за майките и татковците става все по-трудно да намират развлечения за летуващите си отрочета.

 деца ThinkStock/Getty Images
В този интервал родителите си " спретват " 13 абсурда и би трябвало да слушат 14 препирни на задната седалка, до момента в който пътуват с автомобил дружно с потомците си. Над една трета от участвалите в допитването майки и бащи споделят, че децата им намират за досадно всяко родителско предложение за уплътняване на ваканционното време.
 
" За родителите се оказва мъчно да намират нови и вълнуващи способи да развличат децата си по време на ваканцията и постоянно им се случва да изпитват виновност, че не съумяват да подтикват и забавляват потомците си ", споделя Ейми Лангъм от центъра " Леголенд Дискавъри " в Бирмингам, по чиято поръчка е направено допитването.-->

 деца ThinkStock/Getty Images

Вижте също:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР