Днес е чудесен ден за македонска сватба - булката е

...
Днес е чудесен ден за македонска сватба - булката е
Коментари Харесай

Искрен Митев: Днес е чуден ден за македонска сватба – булката е Русия, зестрата е в копейки

Днес е превъзходен ден за македонска женитба - булката е Русия, а зестрата е в копейки. Това съобщи националният представител Искрен Митев от „ Продължаваме Промяната “ от парламентарната естрада по време на дебата за българското несъгласие против Република Северна Македония.
По думите му България в никакъв случай не е имала по-добро предложение, в което Европейски Съюз ще пази българката позиция.
„ А когато приказваме за дъно, за мен най -голямото дъно беше, когато „ Възраждане “ и Движение за права и свободи развяваха флагове дружно и си стискаха ръцете “, скочи той, представен от frognews.bg.
Повод за думите му бе изявление на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, в което разгласи, че Македония е българска.
„ Престъпно е да се приказва, че френското предложение е добра договорка. Хора, ние с Македония договорка не можем да вършим. Когато сме правили покупко-продажби с тях, всякога сме завършвали с национална злополука. Македония е България! “, съобщи Костадинов и отсече, че става дума за напън от периферия.
„ Очевидно е, че тава дума за непознат компромис, който събира несъбираемото другояче - партии, които през вчерашния ден си гласоподаваха избор на съмнение в този момент се събират и гласоподават дружно. Това е решение, което е под непознат напън и той е изтъкнат. Целта е президентът Макрон да си реши негови вътрешни политически проблеми “, добави той.
Последва издигане на плакати с надпис „ Македония е България “ в пленарната зала от страна депутатите от „ Възраждане “. На балкона техни последователи направиха същото, а председателстващият съвещанието Атанас Атанасов ги предизвести да смъкват плакатите, с цел да няма санкции. Костадинов отговори на Митев с подигравка: „ Да, ще има една хубава, европейска и демократична женитба! “
Припомняме, че това не е първата кавга сред Искрен Митев и Костадин Костадинов. Точно на 1 юни, Деня на детето, пред очите на възпитаници, пристигнали на посещаване в Народното събрание, двамата стигнаха до лек физически конфликт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР