Днес е 22 юни. Всеки руснак си спомня какъв ден

...
Днес е 22 юни. Всеки руснак си спомня какъв ден
Коментари Харесай

Константин Малофеев: Върви Четвъртата отечествена война

Днес е 22 юни. Всеки руснак си спомня какъв ден е през днешния ден. В формалния държавен календар на паметните дати той се назовава Ден на паметта и скръбта. На 22 юни 1941 година врагът стартира да бомбардира градовете ни, а танкове с немски кръстове в профил минаха държавната граница. На този ден стартира Великата отечествена война - третата отечествена война в историята на нашата татковина.

Да, тази война беше третата: първата Отечествена война беше наречена „ бурята от 12-та година “, когато дванадесет езика се реалокираха в Русия. Втората отечествена война светият император Николай II назова Великата война, почнала през 1914 година Третата ни се случи, когато Хитлер отиде в Москва, завладявайки цяла Европа.

Всеки от нас, руснаците, знае тези дати през целия си умишлен живот: 22 юни 1941 година - 9 май 1945 година Всеки от нас си спомня главните стадии от тази война.

И макар горчивия спомен за първите провали и ужасните многомилионни жертви, всеки от нас постоянно, през целия си живот помни, че Великата Отечествена война към този момент е завършила - и приключила с нашата Победа.

Дълги десетилетия живеехме с вярата, че тази Победа над ужасното международно зло е дефинитивна. Този 22 юни 1941 година в никакъв случай няма да се повтори. Че в никакъв случай повече няма да забележим немски танкове на наша земя, в никакъв случай няма да чуем командата " Въздух! " по улиците на нашите градове.

Но споменът какво се случва, когато силите на обединявания Запад нахлуят в Русия, не беше задоволителен за нашия век. Западът не помни печалния опит от своите провали. Западът реши, че сме станали задоволително слаби, че сме задоволително отровени от идеологията на новия световен Содом, с цел да се опита още веднъж да ни унищожи.

Днес, 22 юни, на съветска земя, в полетата на Южна Русия, в Малорусия и Новорусия, нашите бойци още веднъж се сблъскват с дванадесет езика. Ново настъпление на черни ужасни сили, които желаят да победят и поробят Русия.

Днес, 22 юни, ние, съветските хора, би трябвало да си кажем с думите на един съветски стихотворец:

" Знаем какво е в този момент на кантара и какво се случва в този момент ".

Въпреки че през днешния ден военните дейности публично се назовават Специална военна интервенция, разбираме, че по нашата земя бушува нова, четвърта Отечествена война.

Този тежък кръст падна на плещите ни – както на нашите предци. Трябва да спрем Запада, който идва против нас, да пречупи силата му.

Днес, в Деня на паметта и скръбта 22 юни 2023 година, повтаряме великите думи:

" Нашата идея е обективна, врагът ще бъде надвит, Победата ще бъде наша! "

Ние сме руснаци, Бог с нас!

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР