Днес двамата изобщо не се притесняват от разликата в годините

...
Днес двамата изобщо не се притесняват от разликата в годините
Коментари Харесай

Ивайло и Христина от “Един за друг” проговориха за връзката си

Днес двамата въобще не се тормозят от разликата в годините си, която е 7 в интерес на Христина. Макар първоначално тя да има известни съмнения, в последна сметка възприятията надвиват. Ивайло пък може да се похвали с много връзки с по-големи дами, тъй че от негова страна това очевидно е най-малкият проблем.

Историята им стартира онлайн – както прилича на много от актуалните двойки. С течение на времето нещата се развиват сполучливо и в последна сметка влюбените вземат решение да отидат до Париж с една-едничка цел – Иво да предложи брак на Христина на Айфеловата кула. Нежната половинка в двойката признава, че му е споделила, че единствено там ще одобри. Въпреки че горе духа ужасяващ вятър и тя търси къде да се скрие, въпреки всичко предлагането се случва, въпреки и с доза комизъм. Пръстенът е от бяло злато, с елмаз и е гравиран със следното обръщение: “Ти си центърът на моята галактика ”.

Любовната им история включва и две сватби – на 1 юни подписват цивилен и църковен брак, а на 5 юли се разписват и с гала на брега на морето. За задачата Христина сменя две бели рокли – къса и дълга, а едната дори е по неин дизайн.

С Ивайло признават, че обичат да си стоят у дома и да гледат телевизия на дивана. Делят си домакинските обвързване поравно и до момента в който Хриси готви и пере, Иво се вихри с прахосмукачката и с миенето – като отлично смазана домашна машина. Пътуванията им са пословични – до момента имат над 10 посетени страни в листата си като двойка.

Автор: telegraph.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР