Днес Деница Сачева е завила, че времето на сглобката не

...
Днес Деница Сачева е завила, че времето на сглобката не
Коментари Харесай

ВМРО: Готвят ли нова сглобка ПП-ДБ и ГЕРБ?

Днес Деница Сачева е завила, че времето на сглобката не е било изгубено. По думите ѝ имало реализирани нелоши текстове по едно съглашение, което би могло да бъде основа за бъдеща работа. Това показват от Вътрешна македонска революционна организация в известие до медиите.

Сачева признава, че ГЕРБ не се бори ПП-ДБ да изчезнат, а водачът на партията Бойко Борисов дефинира Христо Иванов за представител по отношение на конституционната промяна. Явно от ГЕРБ си оставят вратата към ПП-ДБ необятно отворена. Явно, без значение от резултата на изборите, двете партии още веднъж имат желание да работят дружно и всичко това, което ни се случва, е фарс, най-много за техните лични гласоподаватели, се споделя в прессъобщението.

От Вътрешна македонска революционна организация приканват и двете партии да бъдат най-малко този път почтени и в случай че ще вършат сглобка, да я създадат от в този момент, с общи листи и претенденти.

" Според Сачева времето на партиите ГЕРБ и ПП-ДБ не било изгубено. Времето на България обаче тече. Тези хора и тяхната сглобка са пагубни.  Всички виждаме какви са резултатите. Предадоха България на посолствата. Предадоха българската история и клекнаха на Скопие. Подписаха съглашение с Австрия и ни наводняват с незаконни мигранти. Унищожават енергетиката с така наречен Зелена договорка и обричат българите на непостижими цени за ток и отопление. Сега сътвориха и конституционна рецесия. ГЕРБ може и да не желаят ПП-ДБ да изчезнат, само че ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че  на сглобките би трябвало да бъде комплициран край ", се споделя още в позицията  на патриотичната групировка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР