Днес Citroen разпространи информация, снимки и видео на изцяло новото

...
Днес Citroen разпространи информация, снимки и видео на изцяло новото
Коментари Харесай

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt


Днес Citroen популяризира информация, фотоси и видео на напълно новото си пазарно предложение Basalt, което ще бъде стартирано на пазарите на Индия и Южна Америка през втората половина на тази година.

Новият стилен купеобразен SUV модел е демонстриран благодарение на създаването Basalt Vision, която обаче по всяка възможност показва всичко, което ще може да бъде забелязано и намерено при серийната версия на автомобила.

" Мощен и моден, този нов модел съчетава няколко автомобилни кода, с цел да предложи на клиентите най-хубавото ", споделят от Citroen за своя нов модел. " Той съчетава плавността и динамичността на купе (автомобил), преимуществата и здравината на издигнатите SUV-та и салдото и пространството на борда на седан с 5 порти ".

" Разработен и създаван на локално равнище, ние сме сигурни, че Basalt Vision ще бъде прелъстителен за огромна потребителска група и ще ускори позициите ни на съществени пазари ", споделя Тиери Коскас, изпълнителен шеф на Citroen. " Нямаме самообладание да ви разкажем повече за него към средата на годината ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР