Днес бях в Пордим и сега съм в Плевен, което

...
Днес бях в Пордим и сега съм в Плевен, което
Коментари Харесай

В Плевен и Пордим, посланиците на Русия и Беларус у нас почетоха загиналите воини в Руско-турската война

„ Днес бях в Пордим и в този момент съм в Плевен, което е част отпрограматана посолството ни във връзка с празнуването на Освобождението на България. Този регион е тясно обвързван с Руско-турската война и тук са починали хиляди съветски бойци по този начин, че за мен е чест да бъда тук “.

Това сподели в Плевен, посланикът на Русия в България Н.Пр. Елеонора Митрофанова, откакто на 8-ми декември,заедно с посланика на Беларус Н.Пр. Никита Лешуков пред Параклис-мавзолей „ Св. Георги Победоносец “ отдадоха респект към починалите воини в Руско-турската война 1877-1878 година

На въпрос, за какво идва в Плевен два дни преди датата на отбелязването на Освобождението на Плевен 10-ти декември, посланикът на Русия у нас Н Пр. Елеонора Митрофанова сподели:

„ На такива събития, аз мога като дипломат да пристигам когато има отправена покана, само че ние не сме поканени на такива мероприятия, както и на 3-ти март и по тази причина не мога да Ви кажа нищо повече “.

На въпрос на Дарик, за какво съгласно нея повече от 60 % от хората в България не гласоподават на избори, посланичката сподели:

„ Когато в България се организират пет избора за интервал от година и половина несъмнено, че народът е изтощен и не желае да гласоподава. Това значи също, че народът е отчаян от това, което се случва и мисли: „ и да отида и да не отида да гласоподавам, от мен нищо не зависи “.

Това обаче не е вярно и би трябвало да се гласоподава на избори, тъй като това е единственият метод да се въздейства върху политиката в една демократична страна “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР