Днес Берое започна зимната си подготовката с първо занимание за

...
Днес Берое започна зимната си подготовката с първо занимание за
Коментари Харесай

Берое излезе за първа тренировка с 9 футболисти

Днес Берое стартира зимната си подготовката с първо занятие за годината. Старши треньорът - Димитър Димитров изведе група от единствено 9 футболисти. Останалата част от тима минава медицински проучвания. Съставът ще тренира в цялостен състав в сряда (8 януари), оповестява клубният уебсайт.

Подготовка с отбора стартират и петима юноши на старозагорци – Никола Маринов, Стоян Вергиев, Мартин Маринов, Георги Маджаров и Стоян Иванов, който се завръща от Спартак Варна, където бе чартърен през есента. Освен тях подготовка с представителния тим стартира и първото ново попълнение за отбора - Генадий Ганев.

Ето групата за първото занятие: Генадий Ганев, Яя Меледже, Георги Ангелов, Рубен Бриджидо, Александър Цветков, Георги Маджаров, Мартин Маринов, Стоян Вергиев, Ахмед Туба.

Както е известно първата част от подготовката ще бъде извършена напълно в Стара Загора, а на 16 януари тимът отпътува на лагер в Белек, Турция. Към този миг за този интервал не е планувана контролна среща.

Втората част от зимната подготовка ще се организира в Белек. Там Берое ще изиграе 5 контролни срещи. Съперници в тях са румънските Ботошани и Сепси, полските Легия Гданск и Заглембе Любин, както и казахстанския Ордабаси. На 31 януари тимът се прибира в България.

Преди подновяването на шампионата Берое ще изиграе още две контролни срещи в Стара Загора – против Нефтохимик и Ботев Гълъбово. Берое стартира формалните си дуели за годината от efbet Лига с домакинство на Етър. Точната дата и час на срещата ще бъдат оповестени в допълнение.

Програмата може да претърпи промени. Точните часове за всяка контролна среща и местата на инспекциите ще бъдат оповестени в допълнение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР