Днес Amazon официално ще отвори и третия си физически магазин.

...
Днес Amazon официално ще отвори и третия си физически магазин.
Коментари Харесай

Amazon отваря магазин без касиери

Днес Amazon публично ще отвори и третия си физически магазин. Той ще бъде в Сан Франциско, Съединените щати и ще разрешава на клиентите да пазарят без да е належащо най-после да се сблъскват с опашки и касиери.
Магазинът, сходно на предходните два, ще предлага най-вече храни и питиета. От Amazon пък ще пробват да популяризират най-много личната си линия сандвичи, салати и съществени ястия.

Любопитното обаче е, че най-после, вместо да чакат реда си на опашка, клиентите ще могат да платят на поставените за задачата машини и да изоставен магазина. В основата на техологията са камерите и датчиците, ситуирани из магазина. Те ще наблюдават придвижванията и взетите от клиента артикули, а в основата на процеса е и приложението Amazon Go.

Мотото на магазина е „ Добра храна бързо “, а приложението даже следи какъв брой време сте прекарали в техния магазин.

„ Колко препълнен е един магазин към този момент не е ориентир за това какъв брой време ще ви би трябвало да се оправите вътре “, споделя Дилип Кумар – вицепрезидент на Amazon Go.

Магазинът ще бъде екипиран и с микровълнови за клиентите, които желаят да затоплят своите храни. Фокусът обаче ще бъде най-вече върху свежите храни.
#td_uid_41_5bcecdb2d5468.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i2.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/10/Amazon2.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5bcecdb2d5468.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://i0.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/10/Amazon3.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}1 от 2
Физически магазини на Amazon има още в Сиатъл и Ню Йорк.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР