Днес, 8 април, ще има специално слънчево затъмнение в Овен,

...
Днес, 8 април, ще има специално слънчево затъмнение в Овен,
Коментари Харесай

Пълно слънчево затъмнение: какво да очакваме

Днес, 8 април, ще има особено слънчево затъмнение в Овен, което ще затвори коридора на пролетното затъмнение и ще засегне доста хора.
 
Според астролога Анджела Пърл можем да усетим въздействието на слънчевото затъмнение от 3 до 6 месеца – чак до идващия кулоар на затъмнението, тъй че е значимо да разберем какво да чакаме от това събитие.

Слънчево затъмнение: по кое време ще се случи и за какво?

Слънчево затъмнение ще се случи през днешния ден, 8 април 2024 година, в 20:18 часа българско време, само че, за жалост, в България, както и в цяла Европа, няма да може да се следи това събитие. Ще могат да го видят жителите на Съединените щати, както и някои северозападни региони на Мексико и югоизточна Канада - а това са повече от 30 милиона души! Тъй като е релативно покрай Земята, Луната ще наподобява изключително огромна и затъмнението ще продължи съвсем 4,5 минути. Учените назовават ​​това цялостно слънчево затъмнение едно от най-големите астрономически събития на десетилетието.

Какво да чакаме от това слънчево затъмнение?

От езотерична позиция слънчевото затъмнение постоянно носи промени и обяснява доста неща в живота. Този кулоар на затъмнението се среща в цикъла на затъмненията по оста Овен-Везни. Тези зодиакални знаци ръководят войната и мира: Овен - враждебен Марс, Везни - примирителна Венера. Именно през този интервал може да се реализира салдото сред войната и мира и възможностите за победа на положителното над злото ще се усилят.

Също по този начин е значимо в близко бъдеще да се погрижите за установяването на мир на самостоятелно равнище - дълготрайните спорове могат да бъдат позволени, също по този начин ще бъде потребно да анализирате връзките си с другите, да намерите аргументите за недоразуменията, да поставите своите граници и рамки, в случай че нещо ви е обиждало отдавна.

Слънчевото затъмнение е удобен миг за установяване на цели и планове. Това е опция да достигнете ново равнище на основаване и ръководство на вашата действителност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР