Днес 44-ия си рожден ден празнува популярният футболист от близкото

...
Днес 44-ия си рожден ден празнува популярният футболист от близкото
Коментари Харесай

Честито! Избиран за Футболист №1 на България празнува рожден ден!

Днес 44-ия си рожден ден чества известният футболист от близкото минало Александър Александров - Кривия. Техничарят е роден на 19 януари 1975 година в Пловдив, а първите си футболни стъпки прави в школата и в първия състав на локалния Марица.

През 1997-а минава в Левски, където геният му блесва с цялостна мощ и Александров става обект на интерес от страна на редица мощни задгранични тимове. През 2001-ва обаче бива трансфериран в посока Турция - там поредно облича екипите на Коджаелиспор, Истанбулспор, Кайзериспор, Коняспор и Анкарагюджю, преди да се завърне у нас с екипа на Черно море. След 57 мача и 19 гола за варненския клуб още веднъж подписва с Левски, а дейната си кариера завършва в Ботев (Пловдив), където след това става състезателен шеф.

Александър Александров е първенец на България и повторен притежател на Купата на България с Левски, притежател на Купата на Турция (2002). Избран за Футболист номер едно на България през 1999-а, Футболист номер едно на Варна през 2007 и 2008 година

За националния тим дебютира през 1998-а и записва 10 мача с екипа на представителния ни отбор.

Екипът на Ruse24.bg честити празника на Александър Александров и му пожелава здраве, благополучие и бъдещи триумфи!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР