Днес, 4 октомври, отбелязваме Световния ден за защита на животните.

...
Днес, 4 октомври, отбелязваме Световния ден за защита на животните.
Коментари Харесай

Световният ден за защита на животните и изложбата Осинови любовта на Четири лапи по този повод

Днес, 4 октомври, означаваме Световния ден за отбрана на животните. А какъв по-добър метод да го създадем, от това да посетим галерия от фотоси навън под мотото " Осинови любовта " на организацията за отбрана на животните " Четири лапи ".

Изложбата е последната фаза на конкурс, който се организира през лятото като част от осведомителната акция за проблемите на бездомните животни " Осинови.ме ".

В рамките на състезанието са получени близо 100 фотоси (всички участват на изложбата), които в една фотография илюстрират отношението на създателите им по тематиката.

Всеки кадър е съпроводен и с късата история на сниманото животно - избавено, осиновено или към момента скитащо по улиците на България.

Затова и по време на изложбата можем да забележим освен доста трогателни фотоси, отразяващи тежката реалност за сложния живот на оцеляващите животните на улицата, само че и доста фрагменти, които описват историите с благополучен край за късметлиите, намерили си стопани-осиновители.

Основната задача на акцията на " Четири лапи " e да разпространява виновното отношение към домашните любимци и осиновяването на изоставени животни.

Изложбата е в градинката " Кристал " в София до 14 октомври. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР