Днес, 26 септември, от 14:00 часа протестът, станал известен с

...
Днес, 26 септември, от 14:00 часа протестът, станал известен с
Коментари Харесай

Протестът Против геноцида на Борисов и всички управляващи мафии се мести в Брюксел

Днес, 26 септември, от 14:00 часа митингът, станал прочут с надслова " Против геноцида на Борисов и всички ръководещи мафии " се придвижва в Брюксел. Там ще бъде връчена специфична петиция с претенции на митинга - на Европейския парламент и Европейската комисия.
Петицията е цялостна със мощни лозунги: " Не мога да понасям някой да убива народа ми! По време на ръководството на Борисов България е: Най-бедната страна в Европейски Съюз! С най-висока смъртност в Европейски Съюз! С най-ниска раждаемост в Европейски Съюз! Най-бързо изчезващата нация в Европейски Съюз! С най-вече убити в произшествия в Европейски Съюз! С най-високи равнища на корупцията в Европейски Съюз! С неработещи или зле работещи институции! С високо равнище на неразкрити закононарушения! С претъпност по високите етажи на властта! С нито един наказан политик! "
Протестът желае оставка и съд за Бойко Борисов, система на ръководство посредством референдуми, мажоритарен избор, директен избор от народа с опция за отзоваване на всички длъжности в страната, директно гласоподаване от народа за разпледеление на локални и национални бюджети, европейски фондове и планове.
Организатори на митинга са Емил Русанов, притежател на уеб страницата " Будилник ", Росен Миленов и Светослав Козлуджов. Пред Actualno.com Миленов удостовери, че е някогашен чиновник на ГДБОП и ДАНС, само че не разяснява в детайлности за какво тъкмо е напуснал ДАНС - през 2010 година. Той е пуснал и специфичен уебсайт с биографията си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР