Днес, 19.03.2024 г., студенти от първи курс в специалност Социална

...
Днес, 19.03.2024 г., студенти от първи курс в специалност Социална
Коментари Харесай

Студенти от специалност „Социална педагогика“ посетиха Комплекса за социални услуги за деца и семейства

Днес, 19.03.2024 година, студенти от първи курс в компетентност „ Социална педагогика “ към катедра „ Педагогика “ на Русенския университет „ Ангел Кънчев “, взаимно с ас. Дима Спасова, посетиха Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии – Русе, ръководен от Сдружение с нестопанска цел „ Еквилибриум “. По случай Световния ден на обществената работа - 19 март, комплексът провежда Ден на отворените порти, като предложи богата стратегия на своите посетители. Специалистите срещнаха студентите с активността на услугите, демонстрираха взаимно със студентите влизане в разнообразни функции от проблеми в обществената работа; разиграха виртуално чуване в профилираното помещение „ Синя стая ”.

Студентите от своя страна се включиха и в клубни действия на комплекса, където се срещнаха с разнообразни техники от арт заниманията (квилинг, торцевание, иглонабиване, декупаж и др.) и създадоха картичка или сувенир за себе си.

Студентите и преподавателите от Катедра „ Педагогика “ честитят празника на всички обществени служащи, които всекидневно извършват своето предопределение да бъдат обществено виновни хора и експерти в името на нуждаещите се от поддръжка хора.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР