Днес (14 юни) успешно приключиха преговорите между СНЦ Сдружение за

...
Днес (14 юни) успешно приключиха преговорите между СНЦ Сдружение за
Коментари Харесай

Берое има нов собственик

Днес (14 юни) сполучливо завършиха договарянията сред Сдружение с нестопанска цел „ Сдружение за поддръжка на футбола – Берое “ и Ернан Банато, притежател на CRD Sport за придобиване на 100% от акциите на ПФК Берое и те бяха трансферирани на новия притежател!
Прочетете още
Подробности към промяната на собствеността ще бъдат оповестени на конференция в понеделник (19 юни), когато ще започва и подготовката на отбора за новия сезон в efbet Лига. Подробности за часа и мястото за нея ще бъдат оповестени в допълнение!

Досегашните притежател и управление на клуба пожелават доста триумфи на ПФК Берое и имат вяра в сполучливото му развиване и бъдеще като емблема на българския футбол!

Припомняме, че Берое загуби финансирането си от Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 ". След това отборът имаше финансови компликации, само че сглоби не неприятен тим за новия сезон. Той обаче се бореше за оставане в елита и отборът колкото да се избави, откакто завоюва баража за оставане против Спортист Своге с 1:0 в Търново през предходната седмица.

Именно оставането в елита беше главното искане на новите притежатели, с цел да се случи договорката.

В момента тимът няма треньор, откакто се раздели с Николай Киров, а в баража беше воден от треньора на дубъла Веселин Пенев. Очаква се да се гради нов тим, а Калоян Кръстев и Серкан Юсеин към този момент напуснаха отбора. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР