Днес (06.04) е голям ден в историята на родния спорт!

...
Днес (06.04) е голям ден в историята на родния спорт!
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Днес (06.04) е огромен ден в историята на родния спорт! Родена е последната олимпийска шампионка за България Румяна Нейкова! Пожелайте й цветущ рожден ден и отделете тъкмо 2:19 минути, с цел да изгледате финалната гонка на 1000 м скиф в гребането от Пекин 2008, в която никой и нищо не бе в положение да спре Руми по пътя към златния орден.



Знаете ли, че прапрадядото на един от най-хубавите ни баскетболисти от националния тим на колички и от отбора на „ Левски” - Димитър Костов, е бил страховит доктор? С доста строги ограничения за контакти и изолираност, доктор Стефан Хаджипенчев стопира болестта от холера във Велико Търново през 1886 година Година по-рано е командирован в софийската болница, с цел да лекува ранени бойци от фронта. Награден е с медал „ Свети Александър” - V степен.

Снимка: Instagram

Видяхте ли последното видео на Рафаел Надал в „ Инстаграм”? Коя е мистериозната партньорка в ипровизирания тенис двубой в двора на къщата на Матадора?
Вижте тази обява в Instagram.
Al final... me gana? Mi hermana @mariabel_nadal Lo dicho, hay que animarse #yomequedoencasa #iorestoacasa #istayhome #jerestechezmoi #tennisathome

Публикация, споделена от Rafa Nadal (@rafaelnadal) на Апр 4, 2020 в 10:45 PDT

Партньорката на Надал Гласувай Резултати

Прочетохте ли супер занимателната публикация какво биха правили българските спортисти до края на пандемията? „ 2 сухара, половин ябълка, 50 грама сурови ядки” – запасите на гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика за идващите два месеца, а с цел да ги държи под око, Илиана Раева ги следи с конферентна връзка. Смях, още смях, още мнооого смях с коментара на Цветан Баяслиев.
БГ спортът до края на пандемията Всички други хващат вируса, единствено Христо Стоичков го пуска
Прочетохте ли, че Кубрат Пулев ще подари близо 2 млн. евро за всички хора, изправени на първа линия в борбата против ковид у нас? Ако не сте, вижте акцентите на Кобрата пред немския вестник „ Билд”, а думите на боксьора през днешния ден са на първа страница на всички английския издания.
Кобрата ще подари 50% от облагата си от мача с Джошуа за битката с COVID-19 Кобрата желае да помогне на всички, които се борят с подлия вирус
Пулев към момента се надява, че борбата му против Антъни Джошуа ще се състои тази година, а ние използваме опцията, с цел да ви напомним по какъв начин Кубрат тренираше за дуела против Хюи Фюри на Белмекен – лагер, на който той позволи до себе си репортера на спортната редакция на bTV Иван Боянов.
bTV Репортерите: В ръкавиците на Кобрата (ВИДЕО) Даваме ли си сметка какво се крие зад лъскавата витрина на огромния спорт?
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР