Дмийтри Селюк, руски агент, който представлява бившата звезда на Манчестър

...
Дмийтри Селюк, руски агент, който представлява бившата звезда на Манчестър
Коментари Харесай

Агентът на Яя Туре потвърди: Шаманите вдигнаха проклятието от Гуардиола

Дмийтри Селюк, съветски сътрудник, който съставлява някогашната звезда на Манчестър Сити Яя Туре, допусна още през 2018 година, че Пеп Гуардиола в никакъв случай повече няма да завоюва трофей от Шампионската лига в кариерата си, защото африканските шамани са прокълнали мениджъра за неприятното му отношение към полузащитника.

Но неотдавна Селюк сподели, че желае Манчестър Сити да завоюва освен Шампионската лига, само че и да направи требъл, а проклятието над каталунския управител е било отстранено.

" Искам да се извиня за това нещо. Мисля, че е време тази мъка да спре и знам, че Яя се усеща по същия метод, тъй като не желае нищо друго с изключение на триумф на Сити. Мога да кажа, че проклятието към този момент е отменено от шаманите и че мисля, че Сити ще завоюва Шампионската лига под управлението на Пеп ", съобщи Селюк.

" Те имат положителни шансове да завоюват турнира тази година. Но каквото и да се случи, те сигурно ще го завоюват през идващите три години. Спомняте ли си, когато един път подлагах на критика Сити, че не подариха на Яя торта на рождения му ден? Е, аз имам рожден ден този месец и моят подарък е това проклинание да бъде прекъснато. Всъщност се надявам Сити да завоюва требъл този сезон ", добави сътрудникът.

" Гражданите ", под управлението на Гуардиола, бяха агонизиращо покрай повдигането на първата си купа в Шампионската лига през акция 2020/21, само че изгубиха от Челси на финала. През предишния сезон, макар че водеха с общ резултат от 4:2 срещу Реал Мадрид до последните минути на техния полуфинален реванш, те бяха изхвърлени от надпреварата. Този път те са на път да станат първият британски клуб след Манчестър Юнайтед през 1999/00 година, който печели требъл.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР