Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, публикува

...
Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, публикува
Коментари Харесай

Медведев: Какво ще приемете в НАТО, като Зеленски не е президент, а узурпатор и Украйна не е държава

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, разгласява в Telegram явен отговор на предлагането, направено от Андерс Фог Расмусен, някогашен общоприет секретар на НАТО, Украйна да се причисли към Алианс " на части ", пише The Guardian.

" Европа е във екстаз.

По улиците стотици хиляди хора стачкуват против циничната поддръжка на Запада за насилието в Газа. Под звуците на многото кръвопролития в Близкия изток някои сегашни и бивши чиновници на НАТО внимателно подмятат нови хрумвания за Украйна. Те декларират, че тя би трябвало да бъде призната в Aлианса, само че без Крим и Донбас. Така че тези територии несъмнено не са Украйна в тяхното схващане ", написа Медведев.

" Не е неприятно, само че е значимо да продължим напред. Необходимо е да се признае, че Одеса, Николаев, Киев и на процедура всичко останало не е Украйна.

След това до признаването на очевидното има единствено три стъпки:

Зеленски, който няма да се яви на изборите, НЕ е президент, а Лвов.

-Украинският език НЕ е език, а суржик.

-Украйна НЕ е страна, а изкуствено събрани територии ", добавя той.

" Какво тогава би трябвало да бъде признато в НАТО, питате вие. Е, можете да приемете град Лемберг (Лвов) с покрайнините му (все още Лвовска област), в случай че те упорстват за това.

Или даже можем да стигнем до освен това, разширявайки за следващ път критериите за участие в Алианса. Можем да поканим Израел и Палестина да се причислят към Алианса, трансформирайки безконечните врагове в съдружници. И Афганистан на всичкото от горната страна. Войските на НАТО седят там към този момент двайсет години на вятъра. Точно тогава в Близкия изток ще се възцари просветена народна власт по англосаксонски пример. И ще настъпи цялостно благополучие ", приключва коментара си Медведев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР