Длъжностното лице, което е на разположение събота и неделя, при

...
Длъжностното лице, което е на разположение събота и неделя, при
Коментари Харесай

Защо смъртният акт на Ангел Христов е издаден на територията на друга община?

" Длъжностното лице, което е разполагаем събота и неделя, при даване на нужните документи (съобщение от здравно лице и документ за самоличност), е издало смъртен акт на Ангел Христов ", това разяснява пред БНТ кметът на Дупница Методи Чимев.

Кметът не отговори на въпроса за какво смъртният акт на Христов е публикуван на територията на община Дупница, а не от Сапарева баня, на чиято територия е село Ресилово, където е установена гибелта на Ангел Христов.

За гибелта на Христов, прочут като единия от братя Галеви, стана ясно в събота вечер. Той е умрял в дома си в Ресилово, въпреки че бе търсен от Интерпол в продължение на години и се смяташе, че двамата с Пламен Галев са отвън страната. 

По първична информация Ангел Христов е умрял от инфаркт. Погребението му трябваше да се състои в неделя в град Дупница, само че беше отсрочено поради следствие на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Тялото на Христов е конфискувано от моргата в град Кюстендил и откарано в София за съдебномедицинска експертиза.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР