Длъжностно лице отбеляза, че в понеделник граничният патрул на САЩ

...
Длъжностно лице отбеляза, че в понеделник граничният патрул на САЩ
Коментари Харесай

САЩ отварят отново четири южни гранични пункта след спад на преминаващите мигранти

Длъжностно лице означи, че в понеделник граничният патрул на Съединени американски щати е обработил почти 2500 мигранти, което съставлява доста понижение на регистрираните идващи спрямо останалата част от декември.

Американски чиновници частично отдадоха спада на прекосяванията на напъните, подхванати от мексиканското държавно управление за ограничение на имиграцията към границата на Съединени американски щати, съгласно CBS News.

Тези старания включват увеличени депортации в южните региони на Мексико - вместо да пускат депортирани мигранти в Тихуана, тъкмо от другата страна на границата със Сан Диего - и депортиране на венецуелски мигранти назад във Венецуела. Американски чиновници споделиха, че Съединени американски щати също работят за увеличение на депортациите във Венецуела.

В допълнение към ограничението на противозаконното секване, американски чиновници също оповестиха, че те и участващите организации са репатрирали повече от 460 000 мигранти, в това число събиране на 75 000 родители и деца, които са мигрирали като семей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР